Yrityksiä Rannankylällä

Napikas

NAPIKAS valmistaa vastuullisesti ihastuttavia ja käytännöllisiä lastenvaatteita arkeen ja juhlaan. Ekologisuus ja eettisyys on meille tärkeää. Kaikki tuotteemme on valmistettu Suomessa.

Suunnittelussa ja valmistuksessa kiinnitämme huomiota, että lastenvaatteet ovat istuvia ja mukavia lapsen käyttää. Pitkäikäisyys on vaatteissamme taattu. Päämateriaalina on sertifioitu miellyttävän pehmeä jousto-college ja trikoo. Joten vaate antaa lapselle mieluisan tunteen. Lastenvaatteet valmistuu suuresta intohimosta suunnitteluun ja käsillä tekemiseen. Meille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova avainlippumerkki.

Olet lämpimästi Tervetullut tutustumaan tuotteisiimme!

https://www.napikas.com/

SenjoBriitta

SenjoBriitta on yhden naisen yritys. Tuotteet Nikkaroidaan ja Nakerrellaan käsityönä Pohjois-Pohjanmaalla Kärsämäellä.

Tuotteita löytyy arkeen sekä juhlaan. Sisustukseen ja kattaukseen.

Tuotteet on käsitelty elintarviketurvallisilla käsittelyaineilla. Niitä voi siis turvallisesti käyttää elintarvikkeiden tarjoiluun ja annosteluun.

Siispä on vain mielikuvitus rajana miten ja millä tavalla tuotteita hyödyntää.

Tuotteet valmistetaan intohimolla ja ajan kanssa. Jokainen tuote on yksilö sillä se on käsityötä ja puu materiaalina on kuvioiltaan ja väreiltään aina erilaista.

Tällä hetkellä käytössä oleva puu on kierrätysmateriaalia.

https://www.senjobriitta.fi/

Projekti Kuivakukka

Projekti Kuivakukka kasvattaa leikkokukkia Kärsämäen Rannankylän kauniissa maisemissa ja kuivaa ne hiekka- ja ilmakuivaamalla sekä perinteisesti kasviprässiä käyttäen.

Kukat kasvatetaan siemenestä ja osa esikasvatetaan sisätiloissa, loput suorakylvetään maahan maan lämmettyä. Ikisuosikkeja ovat mm. ikiviuhko, olkikukka, jänönhäntä ja kultahehku.

Kuivatuista kukista valmistuu kaikkea kaunista ja uniikkia: tauluja, kortteja, koruja ja kransseja. Kuinka kauniilta kuivatut kukat näyttävätkään! Syksyllä tullaan järjestämään myös kranssi-workshoppeja.

Projektin etenemistä voi seurata instagramissa @projektikuivakukka tilillä.

https://www.instagram.com/projektikuivakukka/

https://projektikuivakukka.etsy.com Pääkön Homekoirat

Riitta Pääkkö tekee toiminimellä Pääkön Homekoirat homekoiratarkastuksia ja eläintenkoulutuspalveluita Kärsämäellä ja lähialueilla. Koulutetut homekoirat pystyvät paikantamaan rakennuksessa mahdollisesti ilmenevän homeen hajun ja näin pystytään jatkotutkimukset kohdentamaan tarkemmin. Koira on nopea ja tehokas apuväline rakennuksen kuntoa tutkittaessa homevaurioiden osalta. Homekoiraohjaajakoulu ja eläintenkouluttajan ammattitutkinto vahvistivat pitkän kokemuksen tuomaa ammattitaitoa koirien kouluttamisessa ja lisäsi osaamista myös muiden eläinlajien osalta. Pääkön Homekoirat tarjoaa apua koirien kouluttamiseen niin arkielämän haasteisiin kuin eri harrastuslajeihinkin. Myös hevosten käyttäytymisen muokkaamiseen tarjoan koulutusapua. Ongelmakäytöksiä ratkotaan positiivisin koulutusmenetelmin, koska se on tutkitustikin toimivin tapa saada pysyviä muutoksia eläimen käytökseen. Nuorten eläinten kouluttamiseen kannattaa panostaa jo ennen kuin ongelmakäytöksiä ehtii edes syntyä.

 Riittta Pääkkö  044 3599665

www.paakonhomekoirat.fi 

(asiaa homekoiratarkastuksista)

 https://www.facebook.com/riitta.paakko.1 

 (asiaa koulutuspalveluista) 

Konepalvelu kvm 

Konepalvelu kvm harjoittaa pienimuotoista koneurakointia. Palveluun kuuluu kaikki kaivinkonetyöt. Erinlaiset traktorityöt, muummuassa pientareiden niitot murskaimella. Talvihoitotyöt sekä monet muut traktorityöt. Avant pienkurmaajan vuokraus jossa kauha, trukkipiikit sekä tasaus laite. Ota yhteyttä niin suunnitellaan työsi kuntoon.


Mikko  0407775237

Kyösti  0445963248

Ville  0407528903

Tai sähköpostitse: junttonenmikko@gmail.com  

Jenna Poikkimäki  

Jenna Poikkimäki tekee vyöhyketerapiaa ja guashaa ja tarinoi näistä Instagram tilillään @hoitavapalsta 

https://www.instagram.com/hoitavapalsta/


Jennalla on myös valokuvaajan ammattitutkinto ja hän tekee valokuvausta laidasta laitaan. Jennalla on myös kotonaan studio.  Nettisivuilta jennapoikkimaki.kuvat.fi löydät kuvia katseltavaksi ja instagramissa @jennapoikkimaki

https://jennapoikkimaki.kuvat.fi

https://www.instagram.com/jennapoikkimaki/


Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse! 

 jennapoikkimaki@outlook.com

Evelace jälleenmyyjä Tarja Luonua

Evelacen alusasumallisto on Suomen laajin ja monipuolisin, josta löydät runsaasti kokoja, värejä ja malleja. Kuppikoot mm. AA – N.  Meiltä löydät naisille alusasut, yö- ja uima-asut, sukkahousut ja asustetarvikkeet kuten myös miehille ja lapsille alusasut. Kaikki alusvaatehaasteet ovat lähellä sydäntämme. Suurin osa mallistomme tuotteista on suunniteltu Suomessa juuri suomalaiselle vartalomallille tiukkoja laatukriteerejä noudattaen.

www.evelace.fi

Evelace alusasujen myyjänä olen toiminut yli 15 vuotta. Tule tutustumaan kotiini tai järjestä näppärä alusvaatteiden verkkoesittely.

Tmi Tarja Luonua

Luonuanperäntie 395

86710 Kärsämäki

puh. 050 5350 273

etunimi.sukunimi@evelace.fi

Luo kotisivut ilmaiseksi!