Ilmoitustaulu


HalojataHalloo!!! 

Kyläkaunisrannalla-kuvakilpailu 2023 polkaistaan käyntiin NYT!

 Kärsämäen rannan kyläyhdistys on jo pari aikaisempaa vuotta järjestänyt kuvakisan joka on saanut paljon osallistujia mukaan. Tähän toivottiin jatkoa ja nytpä siis polkaistaan käyntiin kuvakisa 2023 Tarkoituksena on kerätä kuvia kauniista rannankylästämme. 

Tänä vuonna poikkeuksena kuva saa olla minä vuodenaikana vain otettu kuva, kunhan se on otettu Kärsämäen Rannankylältä.

 Lyhykäisyydessään ohjeet: Käy lisäämässä kilpailukuvasi  facebook:in kärsämäen rannakylä-sivuille https://www.facebook.com/groups/190327504321281/ . Jätä kuvaan tai kuvan kommenttiin kuvaajan nimi, paikkakunta ja halutessasi voit myös vähän kirjoittaa mistäpäin kylää kuva on napattu. Osallistua voi useammalla kuvalla 

Kilpailuun voivat osallistua kaikki ikään,sukupuoleen tai asuinpaikkaan katsomatta. Osallistumisaika on 1.6.–21.8.2023 Huomioithan:Kilpailuun voi osallistua itse otetulla kuvalla tai voit ladata kuvan toisen puolesta mikäli kuvan ottanut henkilö ei ole itse facebookissa. Mikäli kuvassa näkyy ihmisiä, kysy lupa julkistamiseen ja kuvan käyttöön myös heiltä, alaikäisten osalta heidän huoltajilta.

Kyläyhdistys kokoaa kisan loputtua raadin, joka valitsee kuvista voittajan. Voittajalle tiedossa mainetta, kunniaa sekä tuotepalkinto. Lisäksi arvomme kaikkien osallistujien kesken kaksi kyläkirjaa.Julkaisemme kisan päätyttyä voittajat näillä facebook sivuilla sekä omilla kotisivuilla. 

Facebook ei ole osallisena arvonnassa. Kaikki saapuvat kuvat lisätään myös myöhemmin  tänne Kylän omille kotisivuille


Kärsämäen Rannan kyläyhdistys ry JÄSENMAKSU 2023

Maksun saaja: Kärsämäen Rannan kyläyhdistys ry. (1104290-0)

Tilinumero: FI96 5205 0350 0042 24, OKOYFIHH

Euroa: 10€ / talous

Viite (Viestikenttään): Jäsenmaksu 2023

-------------------------------------------------------------------------------------------------- Ilmianna Rannankylällä toimiva yrityksesi mikäli haluat näkyvyyttä yrityksiä Rannankylällä sivulla. Lisäämme sitä mukaan sivuille yritysesittelyjä kun saamme materiaalia. Esittelyyn lyhyt teksti, yhteystiedot ja kuva. Nämä tiedot voi lähettää osoitteeseen hanttamyllymaki@gmail.com- Kotisivuille olisi toiveissa tehdä oma sivu nimeltään "historian havinaa". Sivu koostuisi Rannakylällä otetuista vanhoista kuvista. Mikäli sinulla löytyy vanhoja kuvia kylätapahtumista tai kylältä muuten, niin näitä kuvia voisi lähettää osoitteeseen kylakaunisrannalla@gmail.com Kokoamme näistä sivun kun kuvia saapuu tarpeeksi.

Luo kotisivut ilmaiseksi!